Ignition FAQ Einde Leven

Waarom sluit je Ignition?

• Onze productontwikkeling op GoTo is er altijd op gericht geweest werknemers en individuen in staat te stellen eenvoudig en veilig verbinding te maken met hun apparaten, toepassingen en bestanden. In een poging om onze huidige product portfolio te focussen, hebben we Ignition's meest gebruikte functies (het delen van bestanden) in Pro en Central ingebouwd om een complete manier te creëren om verbinding te maken met de inhoud en apparaten die u nodig heeft, alles in een enkele product ervaring. Wij ondersteunen ook het gebruik van de gratis Pro-app voor iOS of Android die een functie-voor-functie equivalent is van Ignition.

Wat is de vervaldatum van mijn ontsteking?

• U had toegang tot uw Ignition account tot 9 april 2018.
  • De Ignition-app was tot 8 april 2018 beschikbaar in de AppStore. Er werden geen verdere updates van de app gemaakt.

Is er een alternatief voor Ignition?

• Nee, we hebben het gebruik van Ignition via mobiele Apps volledig stopgezet.