Hoe het werkt

Pro is alles over toegang op afstand.

U hebt een droom.

U wilt op twee plaatsen tegelijkertijd zijn. U wilt uw computer, smartphone of tablet gebruiken om een computer te beheren die ergens anders staat.

Één. Meld u aan voor een LogMeIn-ID

Ga naar LogMeIn.com en meld u aan voor een LogMeIn ID. Volg de instructies op het scherm.

Twee. Installeer de host software.

Meld u aan bij LogMeIn.com vanaf de computer die u wilt beheren (de computer die uiteindelijk 'ergens anders staat'), klik op Downloaden (of Computer toevoegen) en volg de instructies op het scherm. Je hebt net de host geïnstalleerd.

Drie. Maak overal, altijd verbinding.

Laat uw computer ingeschakeld staan en verbonden met het internet.

U bent nu klaar om verbinding te maken vanaf bijna alle soorten apparaten.

Maak verbinding vanaf een pc of Mac
  • Ga op een andere computer naar LogMeIn.com en meld u aan met uw LogMeIn ID en wachtwoord.
  • Klik op de pagina Computers op de computer die u wilt beheren.
  • Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord voor de computer.
  • Dat is alles. U kunt op twee plaatsen tegelijkertijd zijn.

Verbinding maken vanaf een smartphone of tablet

Download de client-app naar uw Android- of iOS-apparaat en maak verbinding.