Wachtwoord opnieuw instellen

Om onze klanten de beste ervaring te bieden, migreert GoTo Pro, Central, Hamachi en join.me klanten naar ons nieuwe Identity Management Platform. Voor deze migratie moeten alle gebruikers hun wachtwoorden opnieuw instellen. Voor meer informatie kunt u hieronder onze FAQ's bekijken.

Bekijk FAQ's Wachtwoord opnieuw instellen Problemen met e-mail oplossen

Artikelen

Toegangsvereisten voor macOS 10.14 (Mojave) What are the bandwidth requirements? join.me System Requirements Download join.me apps Uninstall the join.me desktop app join.me Desktop App voor Windows (MSI) join.me Desktop App voor Mac (ZIP) Wijzig uw wachtwoord of account e-mail Facturatie Pricing: LITE, PRO, BUSINESS Uw account Hoe wijzigt u uw join.me abonnement Waarom berekent GoTo omzetbelasting? Toll-free audio: Use it, love it Account Audit Log voor join.me join.me is niet langer gratis. Wat gebeurt er nu? Nodig anderen uit - PC/Mac Word lid - PC/Mac Start a meeting – PC/Mac Inbellen - Conferentiegesprekken op PC/Mac Share a specific window or full screen Share a specific monitor Start and stop sharing (pause sharing) Send a file from a PC/Mac Chatten Nodig anderen uit - iPhone/iPad Start a meeting – iPad/iPhone Start an audio-only meeting on iPhone or Android Inbellen - Conferentiegesprekken op iPhone/iPad Word lid - iPhone/iPad Sharing your screen on iPad or iPhone Start and stop sharing (pause sharing) Share a whiteboard (iPhone/iPad) Chatten Gemakkelijk inbellen op mobiel Start an audio-only meeting on iPhone or Android Start a meeting – Android Nodig anderen uit - Android Call in - Conferentiegesprek op Android Word lid - Android Start and stop sharing (pause sharing) Chatten Gemakkelijk inbellen op mobiel

Artikelen

Request permission to annotate Request mouse control (remote control) Request presenter role (ask to show your screen) Use video - Turn on your webcam Toetsenbordcommando's voor deelnemers bij het inbellen per telefoon Organizer-toetsenbordcommando's bij telefonische oproep Share Mouse Control (Remote Control) Pass presenter role – Change who presents Remove Someone from a Meeting View the Participants of My Meeting Audio en/of video toestaan Use video - Turn on your webcam Mute Place participants on hold until you join Annoteren: Pen, markeerstift, laseraanwijzer Een vergadering vergrendelen Gebruikers toevoegen Directory: Het vinden en ontmoeten van teamgenoten Resend or revoke a user invitation Feature Sets: Bepaal hoe mensen join.me gebruiken Gebruikers definitief verwijderen Reports Aangepaste attributen: Organiseer uw gebruikers Implementeer de join.me desktop app via MSI Toll-free audio: Admin guide Een vergadering plannen – join.me voor Google Agenda Verbind je iOS kalender met join.me Schedule a meeting – join.me website Schedule a meeting – join.me for Outlook Schedule a meeting - Office 365 Plan een vergadering - join.me voor Google Calendar Share Recordings (Create a Link) Play recordings Opnamen bewerken of converteren Storage space for recordings Download opnames Team recordings Record a meeting Use your own conference number Switch automatic screen sharing on/off Play a sound when someone joins a call Use a Personal Link Wijzig uw naam (profiel) Update Personal background Kan ik initialen tonen in plaats van emoji's?

Artikelen

Allowlisting and Firewall Configuration Third-Party Provider IP Ranges for Audio, Video, and Screen Sharing Services Toestaan van lijsten voor join.me Over de beveiliging van join.me Voldoet join.me aan de HIPAA-voorschriften? Is join.me GDPR-conform? Configureer een firewall om join.me VoIP toe te staan Configureer een firewall om video van join.me toe te staan Multifactorauthenticatie instellen op uw eigen account Using Okta with join.me Using PingOne with join.me join.me API Using ADFS with join.me join.me voor Slack Een link naar join.me aan een website toevoegen join.me voor G Suite - Beheerder instellen Trello Power-Up for join.me Using OneLogin with join.me join.me voor Google Agenda vereist nieuwe rechten Waarom kan ik join.me niet updaten? Windows 10: Ontbrekende pictogrammen op de join.me app Kan join.me niet starten door een ontbrekend join.me.exe bestand Waarom kan ik de vergadering niet starten? Waarom heb ik audioproblemen? Outlook plugin verschijnt niet (Problemen oplossen met de Outlook plugin) Waarom kan ik de muis geen controle geven? Fout: Deze kopie van join.me is beschadigd iOS 9: Vergadering opent in Safari Waarom kan ik mijn scherm of venster niet delen? Configureer een firewall om join.me VoIP toe te staan Configureer een firewall om video van join.me toe te staan Fout: join.me probeert herhaaldelijk te updaten Trouble with your App Store purchase? Hoe neem ik contact op met de klantenservice? Hoe open ik bestanden voor delen in join.me op mijn iPhone/iPad? Kan ik join.me op een virtuele desktop gebruiken? Waarom berekent GoTo omzetbelasting? Moet ik join.me als administrator uitvoeren? (verhoogde privileges) Kan ik meerdere vergaderingen tegelijk houden? Hoe kiest join.me voor iOS een audiobron? Is er een tijdslimiet bij join.me? Kan ik zien wie er praat? What is "join.me helper tool" for Mac? Kunnen anderen mijn nummer zien in een conferentiegesprek? Speelt join.me geluiden af van mijn computer? Helps Others Share Their Screen and/or Mouse Control Phishing Attempts! How to recognize email scams Hoe kan ik whiteboard bestanden resetten? Use Siri to Start a Meeting Overschakelen van hoorn naar luidspreker (iPhone) Internationale conferentienummers Share Video Content via join.me Een back-up maken van uw iPad/iPhone en deze herstellen join.me met Skype voor Bedrijven (PDF)
Beoordeel
uw
ervaring