Waarom wordt mijn computer offline weergegeven?

Controleer het volgende zodat uw host beschikbaar is

Staat de host-computer in een standby-, slaap- of sluimerstand?

Computers in stand-by, slaapstand of slaapstand kunnen ontoegankelijk zijn via de hostsoftware. Zie Hoe u een computer in de slaapstand of uitgeschakeld met Wake On LAN kunt wekken voor de vereisten voor Wake On LAN om ervoor te zorgen dat u de computer kunt wekken vanuit de stand-by-, slaap- of slaapstand. Als u "Wake On LAN" niet kunt gebruiken, kunt u voorkomen dat uw computer in de sluimerstand geraakt, door de instellingen voor energiebeheer te wijzigen.

Windows

1. Ga fysiek naar de computer waartoe u toegang wilt kunnen krijgen.
  2. Houd de Windows-toets ingedrukt en druk op de letter R op uw toetsenbord.
  3. Typ powercfg.cpl en druk op Enter.
  4. Stel de optie in voor slaap- of standby-stand in op Nooit.

Gebruikers van Windows Vista en Windows 7 kunnen de optie Wijzigen wanneer de computer in slaapstand gaat gebruiken in het linker deelvenster.

5. Zorg ervoor dat de sluimerstand eveneens is uitgeschakeld.
Opmerking: Het is prima om de monitor in de energiebesparingsmodus te zetten.

Mac OS X

1. Ga fysiek naar de computer waartoe u toegang wilt kunnen krijgen.
  2. Klik op uw Mac-desktop op het Apple-menu links bovenin.
  3. Selecteer Systeemvoorkeuren.
  4. Klik op Energy Saver.
  5. Zet de schuifknop van Computer in de slaapstand zetten als de computer niet actief is gedurende... op Nooit.

Draait de dienst op de host?

Zorg ervoor dat de hostsoftware op de host draait. U moet toegang hebben tot de host om deze actie uit te voeren.

• Het Configuratiescherm van LogMeIn openen.
  • Controleer in de linkerbovenhoek of de host toegankelijk is.
    • Als het ontoegankelijk is, zet de host dan aan door op de host-interface, op de aan-knop te klikken.
    • Als het Ingeschakeld maar offline is, zet de host dan uit en weer aan door twee keer op de aan-knop te klikken.

Heeft de host verbinding met het internet?

Zorg ervoor dat de computer die u wilt besturen verbinding heeft met het internet. De host vereist een "always on" Internetverbinding zoals DSL, Kabel, of T1.

Is er andere software die interfereert met de host?

Als bepaalde poorten en host-componenten zijn geblokkeerd of geen toegang hebben tot het web, kan geen verbinding tot stand worden gebracht. Voor meer informatie, zie Hoe configureer ik een firewall om met Pro te werken?

Is de datum en tijd op de hostcomputer correct?

Door incorrecte datum- en tijdinstellingen kan het lijken of uw computer offline is. Om dit probleem te verhelpen, stelt u uw systeemtijd in op de huidige datum en tijd.
  • Op een Windows-pc klikt u op het klokpictogram in de Windows-taakbalk en kiest u Change date and time settings(Instellingen datum en tijd wijzigen).
  • Op een Mac selecteert uSystem Preferences (Voorkeursinstellingen van het systeem) in het Apple-menu en kiest u Date & Time (Datum en tijd).