Waarom kan ik zonder wachtwoord niet inloggen op mijn hostcomputer?

Om het hoogste niveau van beveiliging te bieden, vereisen wij dat u zich aanmeldt met een Windows-account dat een wachtwoord heeft en ofwel:

• Een beheerder (lokaal of domein)
  • Een niet-beheerder die is toegevoegd aan de toegangscontrolelijst.

Als de host is geïnstalleerd op een computer die geen met een wachtwoord beveiligde Administrator-account heeft, zal hij u vragen een toegangscode voor de computer aan te maken. Deze code is in feite gekoppeld aan een verborgen Administrator-account met de naam LogMeInRemoteUser om aan de bovenstaande veiligheidscriteria te voldoen.

Als niet aan bovenstaande criteria wordt voldaan, kunt u zich niet aanmelden en moet u zich fysiek op de hostmachine bevinden om het Windows-wachtwoord van de gebruiker te wijzigen.

Windows PIN en Picture wachtwoorden worden lokaal op de PC opgeslagen, en er is geen manier om die informatie via een netwerkverbinding door te geven. Voor meer informatie, zie Microsoft's website.