Weergaveproblemen oplossen

Volg deze instructies om problemen bij het bekijken van video's, of tijdens het gebruik van DOS-applicaties of programma's met veel beeldmateriaal tijdens besturing op afstand op te lossen. Typische problemen zijn, bijvoorbeeld, het verduisteren van het beeldscherm, het herstarten van de host-computer wanneer de besturing op afstand in gang wordt gezet, of het uitvallen van de functionaliteit van Windows Aero na besturing op afstand.

alleen Windows Alleen beschikbaar op Windows-hosts.

1. Open de voorkeursinstellingen van de host:
    • Open op de host het Configuratiescherm van LogMeIn en volg dit pad: Opties > Voorkeursinstellingen > Algemeen
    • Maak vanaf een clientapparaat verbinding met het Hoofdmenu van de host en volg dit pad: Voorkeursinstellingen > Algemeen
  2. Onder Besturing op afstand > Prestaties moet u ervoor zorgen dat Display-accelerator gebruiken niet is geselecteerd.
  3. Klik op OK of Toepassen. Uw instellingen worden direct op de host toegepast.