Een computer verwijderen uit uw account

U kunt de lijst met computers bijwerken door computers uit uw account te wissen.

Belangrijk: Wanneer u een computer verwijdert, gaan alle bijbehorende actuele en historische gegevens permanent verloren.
  1. Ga naar LogMeIn.com.
  2. Log in op uw account met uw LogMeIn ID (e-mailadres) en wachtwoord.

Resultaat: De pagina Computers wordt weergegeven.

3. Om een enkele computer te verwijderen:
    1. Op de pagina Computers plaatst u de muisaanwijzer op een computer en klikt u op Eigenschappen aan de rechterkant.

De pagina Eigenschappen van de host wordt weergegeven.

2. Klik onderaan de pagina Host-eigenschappen (tabblad Algemene instellingen ) op Deze computer verwijderen.

Resultaat: De computer wordt verwijderd uit uw lijst. De host-software blijft op de hostcomputer staan. Er wordt niets gedeïnstalleerd.

4. Om meerdere computers te verwijderen:
    1. Op de pagina Computers wijzigt u de computerweergave in Detailweergave.
    2. Schakel de selectievakjes in van alle computers die u wilt verwijderen.
    3. Klik op het pictogram Delete boven de computerlijst en bevestig de verwijdering.

Resultaat: De computers worden uit uw lijst verwijderd. De hostsoftware blijft wel op de computers aanwezig. Er wordt niets gedeïnstalleerd.

Zelfs als u alle computers van uw account verwijdert, zal uw account nog steeds beschikbaar zijn. Om uw rekening te sluiten, neem contact op met onze klantendienst.