De factureringsgegevens bekijken of wijzigen

Houders van een LogMeIn-account gebruiken de pagina Facturering om contact- en factureringsgegevens voor hun LogMeIn-account te bekijken en te bewerken.

Om de pagina Facturering te openen, meldt u zich aan bij LogMeIn en klikt u op Instellingen boven aan de pagina. Selecteer vervolgens Facturering.

Zijn er velden grijs? Lukt het niet om wijzigingen aan te brengen? Alleen houders van een account kunnen informatie op de pagina Facturering bewerken. Als uw actieve profiel bijvoorbeeld 'Gebruiker van Xxxx' heet, kunt u de factureringsinformatie niet wijzigen.

Tip: De naam in het veld Bedrijfsnaam in het gedeelte Contactgegevens wordt gebruikt om de profielnaam van uw LogMeIn-account vast te stellen. Andere gebruikers krijgen deze Bedrijfsnaam te zien als deel van het profiel dat zij gebruiken om de gedeelde bronnen binnen uw account te openen.

Factuurgeschiedenis?

Versnelde keuze: Instellingen > Facturering > Factuurgeschiedenis
Alleen houders van een account kunnen de Factuurgeschiedenis bekijken.

Kopie van uw factuur?

Versnelde keuze: Instellingen > Facturering > Factuurgeschiedenis > Ontvangstbewijs afdrukken
Alleen houders van een account kunnen een kwitantie afdrukken.