pro

Covid-19: Uw gids voor het werken op afstand

Alles wat u nodig heeft voor een vloeiende overstap naar thuiswerk

1Wat is Pro?

Met Pro kunt u vanaf iedere locatie op afstand doorwerken aan uw kantoorcomputer en beschikt u over 1 TB aan cloud-based opslagruimte voor uw bestanden.

2Registreer voor een gratis proefversie

Onze Emergency Remote Work Kits hebben klanten in vele sectoren geholpen om snel en gemakkelijk de overstap te maken naar thuiswerken, waaronder zorgverleners, onderwijsinstellingen, gemeenten en non-profitorganisaties.

Neem vandaag nog contact op met een van onze thuiswerkexperts voor meer informatie over onze kits, of meld u aan voor een gratis proefversie van Pro.

3Pro-abonnement aanschaffen

Als u direct een Pro-abonnement wilt aanschaffen, bekijk dan onze beschikbare abonnementen.

4Aan de slag

Let op! U heeft beheerdersrechten en fysieke toegang tot uw kantoorcomputer nodig om Pro voor de eerste keer te installeren. Als u geen beheerder bent voor uw kantoorcomputer, klik dan hier voor meer informatie over de toegangsrechten voor toegang op afstand tot uw computer.

Gebruikershandleiding voor Pro

5Materialen over effectief thuiswerken bekijken

Hier is nog wat extra informatie over effectief thuiswerken.

6Bekijk tips voor werken op afstand

Heeft u interesse in tools die uw hele organisatie beter op afstand laten werken? Wij hebben een aantal hulpmiddelen voor u samengesteld om u op weg te helpen bij uw overstap naar werken op afstand, of het nu alleen een oplossing voor tijdens de huidige gezondheidscrisis of een langetermijnoplossing betreft.

Niet gevonden wat u zocht? Bekijk de andere producten die we aanbieden voor onze Emergency Remote Work Kits.
Beoordeel
uw
ervaring