HIPAA Sectie E - Integriteitsbeleid en -procedures, § 164.312(c)(1)

(Adresseerbaar)

Toegang en beheer: Pro, Central

• Gebruikers die op afstand toegang hebben tot een hostcomputer kunnen het toetsenbord of de muis op de hostcomputer uitschakelen, waardoor de integriteit van de gegevensinvoer wordt beschermd.
      Tip: Tijdens de afstandsbediening selecteert u op de werkbalk van de afstandsbediening Opties > Toetsenbord vergrendelen.
    • Gebruikers kunnen automatische waarschuwingen instellen om systeemgebeurtenissen te identificeren die wijzen op pogingen tot ongeoorloofde toegang. Vereist Central; alleen Windows Pro hosts.

Ondersteuning en samenwerking: Rescue

• Controleer de toegangsrechten op het niveau van de Technician Group.
      Tip: Open het Administratiecentrum, selecteer een groep, en volg dit pad: Tabblad Organisatie > Machtigingen.
      • Beperk groepen technici in het gebruik van afstandsbediening, Connect On LAN, of Unattended Access.
      • Beperk groepen technici in het gebruik van bestandsoverdracht, zodat ze geen bestanden meer kunnen kopiëren van computers op afstand.