Waarom speelt mijn video niet af na de installatie van Pro?

Bij de installatie installeert Pro een videocodec die wordt gebruikt om de opnamelogs van een sessie op afstand te converteren. Er zijn enkele zeldzame gevallen waarin deze codec interfereert met een andere codec in Windows. In dit geval kan het gemakkelijk worden verwijderd met de volgende methode:

1. Ga naar Start, dan Uitvoeren, en typ cmd en druk op Enter.
  2. Type cd c:\ [druk op enter]
  3. Type cd c:program files [druk op enter]
  4. Type cd c:logmein\x86 [druk enter] cd c:logmein\x86 [druk enter]
  5. Eenmaal daar, typ regsvr32 /u racodec.ax

Hiermee verwijdert u Pro's codec. Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, zou u in staat moeten zijn om video's zonder problemen af te spelen.