Waarom waarschuwt Symantec Endpoint Protection mij voor Pro?

Symantec-producten zijn standaard geconfigureerd om de eindgebruiker te waarschuwen voor toepassingen voor afstandsbediening die op hun computer zijn geïnstalleerd. Om aan Symantec aan te geven dat u de software vertrouwt, moet u een uitzondering toevoegen aan zijn regelset.

In Symantec Endpoint Protection kunt u een uitzondering configureren om waarschuwingen over Pro in de waarschuwingscategorie CommercialApps.2 niet langer te laten voorkomen door als volgt een uitzondering toe te voegen:

1. Ga in Symantec Endpoint Protection naar Gecentraliseerde uitzonderingen
  2. Ga naar Uitzonderingen op veiligheidsrisico's
  3. Ga naar Map
  4. Voeg de installatiedirectory voor Pro toe (standaard is c:\programmabestandenlogmein)