Waarom start de host niet automatisch met Windows?

Standaard zou de host moeten starten met Windows. Als dat niet het geval is, kan het handmatig zijn uitgeschakeld.

1. Klik op Start > Uitvoeren (Vista/7-gebruikers kunnen het vak Start zoeken gebruiken) en typ MSCONFIG en druk op Enter. Systeemconfiguratie wordt weergegeven.
  2. Controleer onder het tabblad Opstarten of het vakje LogMeIn is aangevinkt. Sluit het venster Systeemconfiguratie.
  3. Klik op Start > Uitvoeren (Vista/7-gebruikers kunnen het vak Start zoeken gebruiken) > typ Services.msc en druk op Enter.
  4. Zoek en dubbelklik op LogMeIn.
  5. Zorg ervoor dat hij is ingesteld op Automatic.
  6. Doe hetzelfde voor LogMeIn Maintenance.

Dit zorgt ervoor dat de host start telkens als de computer start.

Als dit nog steeds niet werkt, controleer dan of uw software firewall Pro toestaat.