Waarom wordt het systray-pictogram weergegeven als 'Ingeschakeld en online', maar als 'Offline' in mijn account?

Controleer het volgende als uw hostsysteemvakpictogram wordt weergegeven als Ingeschakeld en Online maar de computer wordt weergegeven als Offline in uw account:

• De datum- en tijdinstellingen van uw computer zijn onjuist. Om de datum en tijd van uw systeem te wijzigen, klikt u op de klok op uw Windows systeemvak of Mac menubalk.
  • Uw firewall blokkeert Pro. Om uw firewall te configureren om met Pro te werken, moet u de nodige uitzonderingen maken in de instellingen van uw firewall. Voor informatie over het instellen van deze uitzonderingen, zie Hoe configureer ik een firewall om met Pro te werken?.
  • De proxy-instellingen van uw browser zijn onjuist. Voor informatie over het wijzigen van uw proxy-instellingen, zie Hoe wijzig ik de proxy-instellingen in Pro?
  • Zorg ervoor dat u bent aangemeld met het juiste e-mailadres (als u meerdere Pro accounts hebt, kan uw computer aan een ander account zijn gekoppeld). Als u niet weet aan welk e-mailadres uw computer is gekoppeld, kunt u de onderstaande link volgen voor instructies over hoe u het e-mailadres kunt vinden waaraan de computer is gekoppeld. Ik ben het emailadres van mijn account vergeten. Hoe bepaal ik aan welke account mijn computer is gekoppeld?

Als geen van de bovenstaande suggesties uw probleem oplossen, moet u Pro handmatig installeren. Zie voor informatie over het handmatig verwijderen van Pro.