Waarom heeft Pro een geldig, werkend email adres nodig?

Om Pro te kunnen gebruiken, moet het e-mailadres dat u bij de registratie voor een Pro account hebt opgegeven, legitiem zijn. Als dat niet het geval is, zult u geen correspondentie van ons kunnen ontvangen over updates van de website en software, factureringskwesties zoals een geweigerde verlengingspoging, en optionele promotieaanbiedingen die wij van tijd tot tijd kunnen sturen.

U zult ook niet in staat zijn om uw Pro account wachtwoord te veranderen als u het vergeet.

Nadat u een Pro account hebt aangemaakt, wordt u gevraagd om uw e-mailadres te bevestigen door te klikken op een koppeling in een e-mail van GoTo. U zult niet in staat zijn om een abonnement te kopen als u dit niet doet, en na een paar dagen respijtperiode, zult u niet in staat zijn om toegang te krijgen tot account functionaliteit totdat u bevestigt.