Waarom loopt Internet Explorer vast als ik een computer probeer toe te voegen?

Dit lijkt te wijten te zijn aan een fout in de Java console. Om de installatie te vergemakkelijken, gebruiken wij Java om het installatieproces van de host te initiëren. Om dit probleem op te lossen, gaat u naar http://www.java.com en downloadt u de nieuwste versie van Java. U zou dan in staat moeten zijn om het installatieprogramma vanaf de website uit te voeren.

Als dit niet werkt, downloadt u het installatieprogramma GoTo en voert u het rechtstreeks vanaf hier uit: https://secure.logmein.com/logmein.msi U wordt tijdens de installatie gevraagd uw accountgegevens in te voeren.