Waarom krijg ik Access Denied 5 als ik inlog op mijn Mac?

De host software gebruikt de OS X gebruikersnaam/wachtwoord van de host computer voor verificatie. Een Error 5-bericht zou erop wijzen dat de gebruikersnaam of het wachtwoord onjuist is ingevoerd. Zowel de gebruikersnaam (lange en korte vorm) als het wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig.

U kunt uw Mac-gebruikersnaam op de hostcomputer vinden door naar System Preferences > Accounts te gaan. Elke account met een wachtwoord en admin-rechten kan worden gebruikt om in te loggen op de host.