Waarom kan ik sommige documenten wel via de hostsoftware afdrukken, maar andere niet?

Als u wel kunt afdrukken vanuit MS Word en Windows Kladblok, maar niet vanuit een ander softwareprogramma, is het programma wellicht niet compatibel met Pro.

Er zijn een paar opties die je kunt veranderen.

1. Ga op uw lokale clientcomputer naar Start > Configuratiescherm, en selecteer Printers en faxapparaten (Printers in Windows Vista/7).
  2. Klik met de rechtermuisknop op de standaardprinter en selecteer Eigenschappen.
  3. Klik op Geavanceerd en selecteer de optie Rechtstreeks naar de printer afdrukken.
  4. U kunt ook het vinkje weghalen uit het vakje, Geavanceerde afdrukfunctie gebruiken.
  5. Probeer af te drukken vanuit de software in kwestie. Als het nog steeds niet werkt:
  6. Maak verbinding met de hostcomputer en ga naar Preferences > Advanced Settings.
  7. Vink het vakje naast Bitmap afdrukken afdwingen aan.

Als u nog steeds niet kunt afdrukken, is het veilig om aan te nemen dat het programma niet compatibel is met Pro.