Waarom kan ik mijn Windows gegevens niet opslaan in mijn account?

Wanneer u inlogt op een host PC kunt u uw Windows gegevens niet opslaan.

Oorzaak

De opgeslagen referenties worden opgeslagen in Flash Memory, dat onvoldoende opslagruimte heeft voor de LogMeIn.com website.

Actie/oplossing

1. Open het paneel Website Storage Settings.
  2. Verwijder de vermeldingen voor LogMeIn.com door LogMeIn.com te markeren en te selecteren Verwijder site.
  3. Open het paneel Global Storage Settings.
  4. Stel Global Storage Settings in op onbeperkt door de indicator naar rechts te schuiven.
  5. Start uw browser opnieuw op.
Belangrijk: Wanneer u de vermelding voor LogMeIn.com verwijdert, verliest u alle accountgegevens die in de browser zijn opgeslagen.