Waarom word ik herhaaldelijk gevraagd om de Client app te installeren?

Symptoom

U wordt gevraagd om de client opnieuw te downloaden voor elke sessie.

Oplossing

• Gebruik niet de modus Chrome Incognito of Firefox Private Browsing. U zult dit probleem altijd ondervinden wanneer u de hostsoftware probeert te gebruiken in de modus Incognito of Private Browsing.
  • Als u geen privé-modus gebruikt en dit probleem nog steeds ondervindt, moet u uw browser zo instellen dat cookies tussen sessies worden onthouden.
  • Als u niet alle cookies wilt toestaan, moet u ten minste een cookie-uitzondering maken voor LogMeIn.com in de Privacy-instellingen van uw browser. Voor uw gemak hebben we links verzameld naar instructies voor het configureren van cookies:
  • Belangrijke info voor Firefox-gebruikers:
    • Bij het starten van een sessie op afstand, kan Firefox een dialoogvenster "Toepassing starten" weergeven. Schakel gewoon "Onthoud mijn keuze..." in en klik op OK, zonder naar een toepassing te bladeren. Het standaard gekozen item zou gewoon moeten werken ("Client Application" of "Launch Client")
    • Als Geschiedenis wissen bij sluiten van Firefox is ingeschakeld onder Privacy-instellingen, klikt u op Instellingen rechts van deze optie, verwijdert u het vinkje bij Cookies, en klikt u op OK. Deze optie overschrijft de cookie-uitzonderingen, dus cookies moeten hiervan worden uitgesloten.