Wat is een profiel? Hoe kan ik mijn profiel veranderen?

Een profiel wordt gebruikt om te schakelen tussen computers in verschillende accounts.

Het is het gemakkelijkst om het concept met een voorbeeld te illustreren. Stel dat u een van uw collega's wilt uitnodigen om toegang te krijgen tot computers in uw account. Uw collega heeft al een account. Zodra hij uw uitnodiging accepteert en zich aanmeldt, ziet uw collega meerdere profielen in de vervolgkeuzelijst rechtsboven in de interface van de website LogMeIn.com. Uw collega wordt niet gevraagd een nieuw wachtwoord aan te maken. Hij gebruikt zijn eigen (bestaande) account wachtwoord.

Hij heeft nu twee profieltypes:

• Zijn oorspronkelijke profiel (voor zijn eigen rekening), genaamd Rekeninghouder van [zijn eigen "Bedrijfsnaam" zoals opgeslagen op de Factureringspagina]
  • Zijn profiel voor uw account, genaamd Gebruiker van [uw "Bedrijfsnaam" zoals opgeslagen op de Factureringspagina].

Hoe schakel ik tussen profielen?

1. Ga naar www.LogMeIn.com.
  2. Log in op uw account met uw LogMeIn ID (e-mailadres) en wachtwoord. De Startpagina wordt weergegeven.
  3. Bovenaan de pagina klikt u op uw LogMeIn ID (e-mailadres).
  4. Kies een profiel.
Onthoud: U ziet alleen meerdere profielen als u toegang hebt gekregen tot computers in een andere account!