Wat moet ik doen als mijn hostcomputer vastloopt of opnieuw opstart wanneer ik hem op afstand probeer te bedienen?

Dit probleem heeft meestal te maken met het videostuurprogramma op de hostcomputer. Zorg ervoor dat de videodrivers van uw hostcomputer zijn bijgewerkt tot de laatste versie.

Als u zeker weet dat uw videostuurprogramma's bijgewerkt zijn, en u ondervindt nog steeds het probleem in Windows, probeer dan de Display Accelerator uit te schakelen.

Om de Display Accelerator uit te schakelen:

1. Maak verbinding met uw hostcomputer.
  2. Klik op Voorkeuren.
  3. Klik op Algemene instellingen.
  4. Schakel het selectievakje voor Display Accelerator gebruiken uit.
  5. Klik op Apply onderaan de pagina.