Wat als mijn laptop/desktop/persoonlijke computer is gestolen?

Als een computer waarop de hostsoftware draait, is gestolen, kunt u de hostservice gebruiken om informatie op te halen die nuttig kan zijn voor de autoriteiten:

1. Meld u aan bij uw account. De startpagina (computerlijst) wordt weergegeven.
  2. Kijk uit naar de gestolen computer om online te komen.
  3. Wanneer de computer online komt, klikt u op de koppeling Properties voor die computer.
  4. In de Algemene instellingen ziet u het laatste IP-adres van waaruit de computer verbinding heeft gemaakt.
  5. Geef het IP adres aan de politie.
Opmerking: Dit is de enige beschikbare informatie die de autoriteiten kan helpen. GoTo support kan op geen enkele andere manier helpen. Wij kunnen u helpen het IP-adres te lokaliseren van waaruit de computer met het internet is verbonden, maar voor de rest moet u op de wetshandhavingsambtenaren vertrouwen.