Verbinding behouden voor Besturing op afstand en Bestandsbeheer

U kunt voorkomen dat uw sessies voor Besturing op afstand en Bestandsbeheer afgesloten worden, door een sessietime-out in te stellen.

1. Tik op het tandwiel (Instellingen)-pictogram. De instellingenpagina wordt weergegeven.
  2. Tik op Wanneer een app op de achtergrond uitgevoerd wordt, behoud dan de verbinding voor de sessies Besturing op afstand en Bestandsbeheer en selecteer een time-outlimiet voor uw sessies.
  3. Schuif Waarschuwing voorafgaand aan time-out tonen op Aan om één minuut voor de sessietime-out een waarschuwing te laten tonen. De waarschuwing is: Nu openen om actieve sessies te behouden.
  4. Sla uw instellingen op.