Uw computer/Mac vergrendelen na besturing op afstand

Beveilig alle gegevens op de host-computer door de host zo in te stellen dat deze wordt vergrendeld wanneer de besturing op afstand wordt beëindigd of wanneer de verbinding verbroken is.

1. Open de voorkeursinstellingen van de host:
    • Open op de host het Configuratiescherm van LogMeIn en volg dit pad: Opties > Voorkeursinstellingen > Algemeen
    • Maak vanaf een clientapparaat verbinding met het Hoofdmenu van de host en volg dit pad: Voorkeursinstellingen > Algemeen
  2. Onder De host-computer wordt geblokkeerd maakt u een selectie uit de volgende opties (indien gewenst):
    Optie Beschrijving
    De host altijd blokkeren na besturing op afstand Selecteer deze optie wanneer u wilt dat het besturingssysteem van de host altijd wordt geblokkeerd, wanneer de sessie voor besturing op afstand wordt beëindigd.
    Blokkeren wanneer de verbinding verbroken is Selecteer deze optie wanneer u wilt dat het besturingssysteem van de host wordt vergrendeld, wanneer de client tijdens de besturing op afstand de verbinding verbreekt.
    Blokkeren wanneer een time-out voor de verbinding is opgetreden Selecteer deze optie wanneer u wilt dat het besturingssysteem van de host wordt vergrendeld, wanneer er tijdens de besturing op afstand een time-out optreedt voor de verbinding met de client (zie ook Hoe u de time-out voor besturing op afstand instelt).
  3. Klik op OK of Toepassen. Uw instellingen worden direct op de host toegepast.