Inzicht in de scanfuncties van LogMeIn Antivirus powered by Bitdefender

Meer details over wat er gebeurt tijdens de scan levels.

De Threshold is het niveau dat een bestand of toepassing moet bereiken voordat LogMeIn Antivirus powered by Bitdefender er actie tegen onderneemt. De Threshold score wordt berekend op basis van het gedrag van het bestand en de informatie in de virusdatabase van Bitdefender. De Threshold score varieert van 40-70 en kan niet worden gewijzigd.

Optie Beschrijving
Agressief Configureert de scaninstellingen voor maximale bescherming tegen elk type malware. Drempel score: 40
Normaal Biedt een optimaal evenwicht tussen veiligheid en prestaties. Drempel score: 50
Permissive Biedt basisbeveiliging maar maximale prestaties. Heeft een bestandslimiet van 20480mb. Drempel score; 70

Er zijn diverse functies geïmplementeerd op verschillende scanniveaus:

Tabel 1. Snel scannen
Eigenschap Beschrijving Permissive Normaal Agressief
Bestandsgrootte limiet 20480 bytes geen geen
Scannen Archief Nee Nee Ja
Scannen op Adware Nee Ja Ja
Scan Boot Sectors Nee Ja Ja
Scannen voor Dialers Nee Ja Ja
Scannen op toetsloggers Nee Ja Ja
Scannen op Spyware Nee Ja Ja
Scannen op bekende kwaadaardige toepassingen Nee Ja Ja
Tabel 2. Volledige scan
Eigenschap Beschrijving Permissive Normaal Agressief
Diepe scan van archieven Nee Ja Ja
Maximale scangrootte van archief n.v.t. 10485760 bytes 10485760 bytes
Scan Boot Sectors Nee Nee Ja
Cookies scannen Nee Nee Ja
Scannen op Rootkits Nee Nee Ja
Scan Geheugen Nee Nee Ja
Register scannen Nee Nee Ja
Smart Scan gebruiken Ja Ja Ja