Problemen met het opslaan van vertrouwd apparaat?

Bij het aanmelden bij uw account selecteert u "Ik vertrouw dit apparaat, laat me aangemeld blijven", maar uw computer wordt niet opgeslagen als vertrouwd apparaat en u wordt gevraagd uw aanmeldingsgegevens in te voeren wanneer u de volgende keer vanaf hetzelfde apparaat probeert in te loggen.

Oorzaak

In Pro, als Twee-factorauthenticatie is ingeschakeld onder Gebruikers > Inlogbeleid door de hoofdaccounthouder, staat het inlogbeleid niet toe dat u apparaten opslaat.

Actie/oplossing

Neem contact op met de hoofdaccounthouder van uw account en vraag of hij het aanmeldingsproces van wil wijzigen van in Standaard.