App Touch Controls voor telefoon/tablet: Klikken, scrollen en slepen

Door op verschillende manieren te bewegen en te schuiven, kunt u een aantal muisbewerkingen van de hostcomputer reproduceren vanaf uw mobiele apparaat.

• Een enkele tik werkt als een enkele muisklik.
  • Om het gedrag van een enkele klik om te schakelen tussen klikken met de linkermuisknop en klikken met de rechtermuisknop, tikt u op de Muisknop.

ResultaatMuispictogram met rechtsklikken

• Een dubbele tik werkt als een dubbele klik.
  • Met dubbel tikken en vasthouden kunt u grijpen en dan slepen.
  • Een tik met twee vingers werkt als een rechterklik.
  • Een twee-vinger-sleep reproduceert de scrollende actie van het muiswiel.
  • Op apparaten die vegen met drie vingers ondersteunen, kunt u met horizontaal vegen met drie vingers tussen host-monitoren schakelen en met verticaal vegen met drie vingers het toetsenbord openen.
Tip: Op een iPad kunt u op de muisknoppen op het scherm tikken om met de rechtermuisknop en met de linkermuisknop te klikken.