Overschakelen van vastgelopen HP printer naar nieuwe printer

Nummer

De gebruiker koopt een nieuwe printer voor zijn klant, zodat hij die kan gebruiken in plaats van een HP-printer die een eeuwigheid nodig had om verbinding te maken. Wanneer ze weer verbinding maken met de host, moeten ze eeuwig wachten tot de HP-printer verbinding maakt om over te schakelen op de nieuwe printer, ook al is die als standaard ingesteld.

Oplossing

1. Zorg ervoor dat de nieuwe printer als standaard is ingesteld.
  2. Maak verbinding met de hostcomputer en minimaliseer de sessie.
  3. Open het register op de CLIENT computer van waaruit de gebruiker verbinding maakt.
  4. Ga naar de volgende locaties: HKEY_CURRENT_USER > Software > LogMeIn > Client > Opties > Printers.
  5. Onder printers wordt de huidige printer getoond die is aangesloten of probeert aan te sluiten. Verwijder deze printer uit het register. Open sessie terug, verbreek verbinding met host volledig terug naar Mijn computers of Centraal.
  6. Afstandsbediening terug in host en het zal geen printers verbinden en u kunt dan kiezen welke u wilt gebruiken.