Schermresolutie aanpassen

Pas de schermresolutie van de hostcomputer aan als u de besturing op afstand wilt vereenvoudigen.

Deze instelling kan alleen worden gewijzigd tijdens een actieve externe sessie.
  1. Tik op het hoofdscherm van de afstandsbediening op het pictogram Gear (Instellingen).

Resultaat: De instellingenpagina wordt weergegeven.

2. Tik op Resolutie.

Resultaat: De beschikbare schermresoluties worden weergegeven.

3. Tik op de gewenste resolutie.
  4. Tik op Instellingen.

Resultaat: Deze instelling wordt toegepast op de hostcomputer.

5. Sla uw instellingen op.
De nieuwe instelling wordt van kracht. Iemand die aan de hostcomputer zit, ziet onmiddellijk de nieuwe schermresolutie. Wanneer u de externe sessie beëindigt, wordt het scherm van de hostcomputer weer in de oorspronkelijke schermresolutie gebracht.

Deze instelling wordt opgeslagen en opnieuw toegepast wanneer u de volgende keer verbinding maakt met dezelfde computer.