Geluid op afstand werkt niet. Wat moet ik doen?

Waarom werkt het geluid op afstand niet?

Controleer de volgende punten:

• Controleer of de hostcomputer de laatste versie van de hostsoftware heeft geïnstalleerd.
  • Zorg ervoor dat u de laatste versie hebt van de client-desktopapplicatie voor Windows of voor Mac, zoals vereist.
  • Controleer of de luidsprekers van de computer van de cliënt aan staan en het volume harder staat.

Werkt het nog steeds niet?

In Windows 7 of Vista

Zorg ervoor dat het geluid correct is geconfigureerd in Windows op de hostcomputer.

1. Maak verbinding met de Windows Vista of Windows 7 hostcomputer.
  2. Open Configuratiescherm > Geluid.
  3. Klik op het tabblad Opname.
  4. Zoek naar iets dat lijkt op Stereo Mix, Stereo Out, Stereo Sum, What U Hear, of loopback. Als u alleen Line In, Mic, of Microphone ziet, dan is Geluid op afstand wellicht niet mogelijk.
Op een Mac
  • Zorg ervoor dat u de meest recente versie van de Host-software gebruikt op de Mac die u wilt bedienen (2229 of hoger).
  • Als u de juiste versie van de hostsoftware gebruikt, start de host dan opnieuw op.
  • Als het geluid nog steeds niet werkt, installeer de host dan opnieuw.
  • Als het geluid nog steeds niet werkt, neem dan contact met ons op.

Ik ben al het geluid op mijn Mac kwijt na het gebruik van de host! Als u na het beëindigen van een sessie op afstand geen geluid hoort op een computer die via de host werd bediend, gaat u naar System Preferences > Sound > Output/Input op de Mac en controleert u of LogMeInSoundDriver niet is geselecteerd.