Over het Configuratiescherm van LogMeIn

Het Configuratiescherm van LogMeIn is uw lanceerplatform naar (lokale) LogMeIn-functionaliteit op de host.

Terwijl het bij LogMeIn voornamelijk gaat om het maken van verbindingen met externe computers waarop de LogMeIn host-software draait, biedt het ook zogenaamde "lokale" diensten direct vanuit een host. Dat houdt in dat bepaalde functies van LogMeIn direct vanaf een computer worden gebruikt waarop LogMeIn draait. De belangrijkste functies van de lokale host zijn Bestanden delen en Delen van bureaublad.

Wat u kunt doen met het Configuratiescherm

• De LogMeIn-service op de host deactiveren (zodat niemand uw computer op afstand kan benaderen)
  • Informatie bekijken over verbindingen die met uw computer zijn gemaakt
  • Het LogMeIn-abonnement dat door uw computer wordt gebruikt wijzigen
  • Controleren of er updates voor de LogMeIn-software beschikbaar zijn
  • Uw LogMeIn-instellingen aanpassen en besturen door de voorkeuren in te stellen
  • Delen van bureaublad gebruiken...
    • Wanneer u een computer gebruikt waarop LogMeIn draait
    • Wanneer u wilt dat iemand anders uw bureaublad kan zien (zodat u bijvoorbeeld kunt laten zien, hoe je iets doet)
    • Wanneer u wilt dat iemand uw bureaublad kan besturen (bijvoorbeeld zodat deze persoon u kan helpen met een computerprobleem)
  • Bestanden delen gebruiken...
    • Als het bestand dat u wilt delen te groot is om via e-mail te versturen
    • Wanneer u wilt bepalen hoeveel mensen uw bestand kunnen downloaden
    • Wanneer u wilt dat een bestand voor een bepaalde periode beschikbaar is
    • Wanneer u wilt kunnen zien dat het bestand is gedownload
    • Wanneer u het delen van het bestand ongedaan wilt kunnen maken