Mijn IP-adres is geblokkeerd na te veel mislukte aanmeldpogingen. Wat kan ik doen?

Nadat meerdere malen een ongeldige gebruikersnaam en wachtwoord voor Windows of Mac is ingevoerd, kan het IP-adres geblokkeerd worden. Dit betekent dat u geen nieuwe poging kunt ondernemen om vanaf dezelfde computer in te loggen, totdat de blokkering is opgeheven. De blokkering blijft standaard 30 minuten van kracht.

Tip: Een veelvoorkomende reden voor mislukte aanmeldingspogingen is dat gebruikers hun LogMeIn-ID en -wachtwoord invoeren, niet de gebruikersnaam en het wachtwoord van de computer. Zie ook Toegangscode? Wachtwoord? Over verificatie.
Om de blokkering van een IP-adres op te heffen, moet u fysiek toegang hebben tot de hostcomputer.

1. Ga fysiek naar de computer die u wilt kunnen gebruiken, of vraag iemand die bij die computer aanwezig is om de volgende stappen uit te voeren.
    Tip: In sommige gevallen, moet u de LogMeIn-beheerder binnen uw organisatie om hulp vragen.
  2. Open het Configuratiescherm van LogMeIn en volg dit pad: Opties > Voorkeuren > Beveiliging.
  3. Onder Blokkering verificatieaanvallen klikt u op Alles deblokkeren.
Het moet nu mogelijk zijn om naar de oorspronkelijke client-computer (de computer die geblokkeerd werd) terug te keren en u met geldige gegevens aan te melden. Voor meer informatie over de wijze waarop LogMeIn uw hostcomputers beschermt, raadpleegt u Verificatieaanvallen blokkeren.