Gebruik van bestandsdeling

Belangrijk: Anderen kunnen alleen gedeelde bestanden van uw computer downloaden wanneer deze is ingeschakeld en online is.
  1. Kies hoe u het proces voor het delen van bestanden wilt starten:
    • Optie 1. Open op de computer met het bestand dat u wilt delen het configuratiescherm LogMeIn en klik op het tabblad Bestandsdeling.
    • Optie 2. Op de computer met het bestand dat u wilt delen, klikt u op het pictogram LogMeIn in het systeemvak en selecteert u Een bestand delen... in het menu.

Afbeelding 1. Windows-host

Afbeelding 2. Mac-host
    • Optie 3. Alleen Windows. Klik met de rechtermuisknop op het bestand dat u wilt delen en selecteer Send to > LogMeIn File Sharing (ga naar stap 4, hieronder).
  2. Klik op het tabblad Bestanden delen op de knop Een bestand delen....
  3. Kies het bestand dat u wilt delen.
  4. Voer Delen Details
    • Opmerking – Geef een omschrijving van het bestand dat u gaat delen die voor de ontvangers herkenbaar zal zijn.
    • Tijdslimiet voor het delen – Geef op hoe lang het bestand beschikbaar zal zijn voor het downloaden
    • Download-limiet – Geef op hoe vaak het bestand maximaal kan worden gedownload
  5. Klik op Volgende.
  6. Kies hoe u het bericht met de melding Bestandsdeling wilt verzenden:
    • Kies Send an email on my behalf om de klant toe te staan een e-mail te versturen
    • Kies Ik wil de uitnodiging zelf versturen om de e-mail te versturen met het door u gekozen mailprogramma.
  7. Klik op Volgende.
  8. Stuur de kennisgeving:
    • Wanneer u kiest voor E-mailbericht verzenden in mijn naam moet u het e-mailadres en het bericht aan de ontvanger invoeren en op Volgende klikken om de e-mail te versturen.
      Tip: Pro en Central bieden een standaardbericht in alle ondersteunde talen. Gebruik de vervolgkeuzelijst Taal bericht om een taal te kiezen.
    • Wanneer u kiest voor Ik wil de melding zelf versturen, moet u de koppeling kopiëren en versturen met het door u gekozen e-mailprogramma.
  9. Klik op Voltooien om het uitwisselingsproces af te sluiten.