LogMeIn en firewalls

LogMeIn is compatibel met alle gangbare beveiligingssoftware. Mogelijk moet u bepaalde instellingen configureren voordat LogMeIn werkt met een host die zich achter een firewall bevindt.

Belangrijk: Wanneer hierom gevraagd wordt, moet u toestaan dat LogMeIn-programmabestanden via het internet communiceren, omdat de service anders niet goed functioneert. Als u hardwarematige firewalls gebruikt, moet u dataverkeer via TCP-poort 443 toestaan.
LogMeIn-componenten
LogMeIn.exe LogMeIn
LogMeInSystray.exe LogMeIn-bureaubladtoepassing
LogMeInToolkit.exe Configuratiescherm van LogMeIn
LMIIgnition.exe LogMeIn-client
LMIGuardianSvc.exe LogMeIn-service
Specifieke artikelen uit de Kennisbank behandelen bekende problemen met de verschillende gangbare beveiligingsproducten, zoals McAfee, Norton Internet Security, PC-Cillin, ZoneAlarm, Kaspersky, en AOL Spyware.

Tip: De LogMeIn Community vormt een uitstekende bron van informatie die afkomstig is van andere LogMeIn-gebruikers.