Is Pro compatibel met Quickbooks?

Ja, Pro werkt met Quickbooks, maar er zijn een paar problemen te melden.

Overdracht van het Quickbooks-gegevensbestand

Pro is niet in staat om een Quickbooks-gegevensbestand rechtstreeks over te zetten naar een ander Quickbooks-gegevensbestand en dit te overschrijven. Hernoem het bestand op de hostcomputer en probeer de overdracht opnieuw. De bestandsoverdracht zou dan moeten werken. Dit probleem wordt veroorzaakt doordat Quickbooks zijn bronnen met betrekking tot dit bestand niet goed vrijgeeft op de hostcomputer in combinatie met uw poging om een bestaande kopie te overschrijven.

Marges kloppen niet als ik op afstand probeer te printen

Dit kan soms gebeuren met oudere toepassingen van waaruit u probeert af te drukken, zoals een oude versie van Quickbooks.

In het scherm Preferences van het LogMeIn Control Panel, zijn er Advanced Settings. In de geavanceerde instellingen is er een instelling genaamd "Force Bitmap Printing". Als u dit vinkje op de hostcomputer aan- of uitzet, kunnen margeproblemen worden opgelost. Vink het vakje gewoon aan of uit en selecteer Apply. Kies dan Afstandsbediening en probeer af te drukken.

Printer wordt niet alleen in Quickbooks weergegeven

Quickbooks zal geen printer weergeven waarvan de naam langer is dan 48 tekens, en aangezien we de printer toevoegen met "via LogMeIn" wanneer we hem toewijzen, kan dit voorkomen dat u afdrukken op afstand kunt gebruiken met Quickbooks.

Om dit probleem op te lossen, moet u de verbinding met de hostcomputer verbreken en de lijst Printers en faxapparaten openen, die zich gewoonlijk in het Configuratiescherm bevindt. Hernoem de printer naar iets korter. De volgende keer dat u verbinding maakt, zou u in staat moeten zijn om vanuit Quickbooks af te drukken.

Cheques afdrukken

In de meeste gevallen is voor het afdrukken van cheques op niet-standaard papier een speciaal afdrukstuurprogramma nodig om de tekst goed uit te lijnen. Helaas is dit niet mogelijk tijdens het gebruik van de printer.