Ik krijg een foutcode 1316 tijdens de installatie. Wat moet ik doen?

Als u een foutmelding 1316 krijgt tijdens de installatie van Pro of RemotelyAnywhere, moet u in het register de sleutels verwijderen die naar uw MSI-pakket verwijzen.

Je kunt dit doen door:

• Windows XP, 2000: Start > Voer uit, typ: regedit, en druk op [Enter]
  • Windows Vista en Windows 7: Start, typ regedit in de Instant zoekbalk, en druk op [Enter}
  1. Vouw de + uit naast HKEY_LOCALMACHINE
  2. Vouw de + uit naast SOFTWARE
  3. Vouw de + uit naast KLASSEN
  4. Vouw de + uit naast INSTALLER
  5. Vouw de + uit naast PRODUCTEN
  6. Klik op elke map totdat u aan de rechterkant de map vindt met de vermelding Productnaam = Remotely Anywhere of Pro. Verwijder deze sleutel en probeer dan de software opnieuw te installeren.