Ik krijg een Microsoft Common Language Runtime foutmelding als ik Pro probeer te draaien of te installeren. Wat moet ik doen?

Update uw Microsoft Common Language Runtime om dit probleem op Windows op te lossen.

Windows Vista of hoger

1. Open Windows Update vanuit het Configuratiescherm.
  2. Selecteer de Microsoft Common Language update.

Windows XP SP3

1. Open Windows Update via Start > Alle programma's.
  2. Selecteer de Microsoft Common Language update.

Als u problemen hebt met het bijwerken van de runtime, voert u het MSI-installatieprogramma Pro rechtstreeks uit.

1. Log in op uw Pro account.
  2. Op de pagina Computers klikt u op Nu downloaden of Computer toevoegen, en volgt u de instructies nauwgezet.