Hoe Pro handmatig verwijderen

Er kunnen momenten zijn waarop u Pro handmatig van de computer van een gebruiker moet verwijderen. Voordat u een handmatige deïnstallatie uitvoert, kunt u de deïnstallatie proberen via de opdrachtregel.

Opmerking: Wanneer u de installatie ongedaan maakt en opnieuw installeert met de opdrachtregel op een Windows-computer, moet u ervoor zorgen dat de computer GEEN toegangscode gebruikt. De toegangscode wordt niet geïnstalleerd tijdens een opdrachtregelinstallatie (maar de de-installatie verwijdert de LogMeInRemoteUser) waardoor de computer op afstand ontoegankelijk blijft.

Om een commandoregel de-installatie uit te voeren:

1. Open Command Prompt (Als u in Windows Vista of nieuwer werkt, zorg er dan voor dat u Command Prompt als Administrator uitvoert)
  2. Type cd "C:Program Files (x86)/LogMEIn\x86" (x64 indien u een 64-bit OS gebruikt) en druk op Enter
  3. Type logmein uninstall en druk op Enter.
  4. Zodra de uninstall voltooid is, herstart de computer

Als een opdrachtregelinstallatie niet succesvol is, kunt u een handmatige de-installatie uitvoeren. Volg onderstaande stappen om een handmatige de-installatie uit te voeren:

1. Beëindig de host services die op de computer draaien. Open hiertoe Taakbeheer en beëindig alle instanties van het volgende:
    • LMIGuardian.exe
    • LogMeIn.exe
    • LogMeInSystray.exe
    • ramaint.exe
  2. Navigeer naar Program Files (x86) en verwijder de LogMeIn-map
  3. Open de Run prompt en typ regedit
  4. Navigeer naar HKEY_CURRENT_USER/Software en verwijder de LogMeIn map
  5. Navigeer naar HKEY_LOCAL_MACHINE\Software en verwijder de LogMeIn map
  6. Navigeer naar HKEY_LOCAL_MACHINE\SystemCurrent Control Set\Services en verwijder het volgende:
    • LMIInfo
    • LMIMaint
    • LMImirr
    • LMIRfsClientNP
    • LMIRfsDriver
    • LogMeIn
  7. Navigeer naar HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MicrosoftWindows\CurrentVersion en verwijder de waarde LogMeIn GUI string
  8. Herstart de computer

Nadat de computer opnieuw is opgestart, moet Pro worden verwijderd. Als u tijdens het uitvoeren van een van deze stappen de foutmelding "Access Denied" krijgt, start de computer dan opnieuw op en ga verder met het verwijderen.