Hoe los ik "Error Code: 2" bij het starten van de client?

Symptoom

Wanneer u de client start, krijgt u deze foutmelding: Het systeem kan het opgegeven bestand niet vinden. Foutcode: 2.

Oorzaak

De Klant is niet in staat bepaalde verbindingsinstellingen van de webbrowser van de computer te lezen.

Actie/oplossing

Zorg ervoor dat Internet Explorer op staat en niet op in Offline modus.

1. Start Internet Explorer en open het menu Bestand door te drukken op de Alt-toets + F.
  2. Zorg ervoor dat Werk Offline en niet is geselecteerd in het menu Bestand.
  3. Herstart de cliënt.