Hoe los ik Error 1311 op?

Wanneer u probeert in te loggen op een hostcomputer, kunt u de melding "Error (login): Er zijn momenteel geen inlogservers beschikbaar om het inlogverzoek te verwerken. (1311)." Dit geeft aan dat de domeinservers waarop u probeert in te loggen, niet reageren op het inlogverzoek.

Op een domein

Als dit een Domeincomputer is, een computer die u in een kantoor gebruikt, neem dan contact op met uw IT-afdeling met de foutmelding.

Omdat deze oplossing betrekking heeft op Core System-functies binnen Windows, kunnen GoTo Vertegenwoordigers niet helpen met deze fout, of de onderstaande oplossing.

Niet op een domein

Als de computer uw personal computer is, ga dan fysiek naar de host computer, en voer deze stappen uit:

1. Klik op Start > Configuratiescherm > Programma's toevoegen/verwijderen.
  2. Klik op Windows-onderdelen toevoegen/verwijderen.
  3. Vink Network Services uit en klik op next om network services te verwijderen. Herstart wanneer gevraagd.
  4. Herhaal het proces en vink Network Services opnieuw aan, zodat het opnieuw wordt geïnstalleerd.

Vanuit Mijn netwerklocaties > Netwerkverbindingen > Thuisnetwerk of klein kantoornetwerk instellen, en wizard Netwerk instellen uitvoeren om opnieuw verbinding te maken met werkgroep indien nog niet verbonden. Misschien moet u de host opnieuw installeren als hij nog steeds niet werkt.

Tip: Overweeg een back-up van uw register te maken voordat u deze stappen uitvoert. U kunt de onderstaande link gebruiken voor instructies van Microsoft over hoe u dit moet doen.

Verwante koppelingen: