Hoe voorkom ik dat de verbinding wordt verbroken wanneer iemand anders op mijn computer probeert in te loggen?

Wanneer u uw hostcomputer controleert, kan de verbinding worden verbroken als een andere persoon op afstand op dezelfde computer probeert in te loggen. Om te voorkomen dat de verbinding verbroken wordt wanneer dit gebeurt, moet u een Host Preference pakket aanmaken:

U moet een Pro Base-abonnement hebben en het LogMeIn Control Panel moet op de hostcomputer zijn geïnstalleerd.

1. Ga in Pro naar de pagina Configuratie > Hostvoorkeuren.
  2. Klik op de naam van het Host Preference Package dat u wilt wijzigen.
  3. Selecteer Geavanceerd in het vervolgkeuzemenu Categorie.
  4. Selecteer in het gedeelte Afstandsbediening de optie Verbreek bestaande afstandsbedieningssessie met dezelfde gebruiker.
  5. Klik op Opslaan onderaan de pagina.
  6. Voeg de hostcomputer toe aan het nieuw aangemaakte Host Preference pakket.
Opmerking: Deze optie voorkomt alleen dat de verbinding wordt verbroken als beide gebruikers zich op de computer proberen aan te melden met dezelfde Windows-aanmeldinformatie of toegangscode.