Hoe kan ik de displayversneller uitschakelen of de installatie ervan ongedaan maken?

Sommige hardware kan conflicten hebben met het stuurprogramma dat Pro gebruikt om geoptimaliseerde remote schermvideo weer te geven. Indien nodig kunt u dit stuurprogramma uitschakelen of verwijderen en de standaard schermweergave gebruiken.

Opmerking: Alvorens verder te gaan, zorg ervoor dat u uw videostuurprogramma hebt bijgewerkt naar de laatste beschikbare versie.

De beeldschermversneller uitschakelen

1. Klik op het host-pictogram in het systeemvak en selecteer LogMeIn Control Panel.
  2. Ga naar het tabblad Opties.
  3. Klik op Voorkeuren.
  4. Schakel het selectievakje voor Display Accelerator gebruiken uit.

Als u dit vakje niet ziet, betekent dit dat het stuurprogramma niet geïnstalleerd is, en dat het conflict ergens anders ligt.

Als dat het conflict nog steeds niet oplost, verwijder dan het stuurprogramma.

De installatie van de Display Accelerator ongedaan maken

1. Ga naar Start, dan Uitvoeren (7 gebruikers kunnen het Start zoekvak gebruiken ).
  2. Type cmd en druk op Enter.
  3. Typ op de opdrachtprompt: cd c:\program files (x86)\logmein\x86
  4. Eenmaal daar, type: logmein uninstallmirrordrv

Na een herstart zal de Display Accelerator niet langer op uw computer aanwezig zijn.