Hoe wis ik opgeslagen wachtwoorden in de Client desktop app?

Twee soorten wachtwoorden kunnen worden opgeslagen in de Client desktop app.

Account wachtwoord

Om automatisch aanmelden op een apparaat te voorkomen, moet u ervoor zorgen dat het apparaat niet is opgeslagen als een vertrouwd apparaat.

1. Open de client en klik op Bestand > Uitloggen. Het aanmeldingsscherm wordt weergegeven.
  2. Klik op LogMeIn.
  3. Zorg ervoor dat u NIET I trust this device hebt geselecteerd. Hou me aangemeld.
  4. Klik op Aanmelden.

Computer wachtwoorden

Optie 1:

1. Open de Client en log in op uw account.
  2. Klik met de rechtermuisknop op de computer waarvan het wachtwoord moet worden verwijderd.
  3. Klik op Eigenschappen.
  4. Wis de wachtwoordvelden door de tekst met de muis te markeren en op Delete te drukken.
  5. Als u klaar bent, klikt u op OK.

Optie 2:

1. Open de Cliënt.
  2. Log in.
  3. Klik op de computer waarmee u wilt werken.
  4. Klik op de info knop voor die computer.
  5. Klik onderaan het computerinformatiescherm op Opgeslagen referenties vergeten.