Hoe verander ik de e-mailberichten van mijn account?

Accountmeldingen worden standaard ingesteld wanneer een account voor het eerst wordt aangemaakt. Sommige van deze meldingen zijn standaard ingeschakeld.

Om de instellingen voor accountmeldingen te wijzigen, volgt u de onderstaande instructies:

1. Ga naar LogMeIn.com en meld u aan bij uw account met uw e-mailadres en wachtwoord.
  2. Klik op uw e-mailadres bovenaan de pagina.
  3. Klik op Account.
  4. Klik op het tabblad Security en scroll naar beneden naar het gedeelte Account Audit.
  5. Vink de vakjes naast elke optie aan of uit om de meldingen aan of uit te zetten.
  6. Zodra u klaar bent met het bewerken van de meldingen, klikt u op Opslaan.

Kunt u het gedeelte Accountcontrole niet zien?

Zorg ervoor dat u uw persoonlijk profiel hebt geselecteerd in de Profile drop-down lijst bovenaan de pagina. Het gedeelte Accountcontrole wordt getoond wanneer u teruggaat naar uw instellingen voor accountmeldingen.

Opmerking: U zult niet in staat zijn om de vakjes te bewerken die grijs gemaakt zijn. Deze zijn standaard ingeschakeld en kunnen niet worden uitgeschakeld.