Hoe kan ik de achtergrond op de hostcomputer laten verschijnen als ik op afstand verbonden ben?

1. Log in op uw account op LogMeIn.com.
  2. Selecteer een host en maak verbinding met het bijbehorende Dashboard.
  3. Eenmaal op het hoofdscherm, selecteer het menu Voorkeuren > Algemeen.
  4. Schakel het selectievakje naast Achtergrond- en gebruikersinterface-effecten op hostcomputer uitschakelen uit, scroll vervolgens naar de onderkant van de pagina en klik op Toepassen.

Kan je dat veld niet bewerken? Een voorkeurspakket voor de host is waarschijnlijk op de host toegepast. U hebt de volgende opties om de achtergrondinstelling te wijzigen:

De volgende keer dat u op afstand verbinding maakt met de hostcomputer, zult u de achtergrond zien.

Opmerking: Dit kan de verbinding met uw hostcomputer vertragen.