Hoe kan ik voorkomen dat het vergrendelscherm van de host wordt weergegeven als ik inlog?

Waarschuwing: Probeer dit alleen als u vertrouwd bent met het wijzigen van het Windows register. Wijzigingen kunnen instabiliteit van het systeem veroorzaken of er zelfs voor zorgen dat Windows niet meer start. Neem contact op met Support als u hulp nodig heeft.
  1. Open op de host het dialoogvenster Uitvoeren door de Windows-logotoets ingedrukt te houden en op uw toetsenbord de letter 'R' in te drukken.
  2. Typ regedit en klik op OK.
  3. Navigeer naar HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\LogMeIn\V5\RemoteControl.
  4. Maak een nieuwe DWORD (32-bit) aan, genaamd DisableLockBackgroundImage en stel de waarde in op 1.
  5. Sluit de register editor.