Hoe kan ik one-click login uitschakelen voor een vergrendelde hostcomputer?

Belangrijk: Inloggen met één klik is alleen onder Windows mogelijk. Wanneer u Afstandsbediening start op een vergrendelde hostcomputer, kunt u een bericht zien dat lijkt op "ontgrendel deze computer met de referenties van..."

Dit vak verschijnt omdat u de vereiste Windows gebruikersnaam en het wachtwoord al hebt ingevoerd. In plaats van de gebruikersnaam en het wachtwoord opnieuw in te voeren, kunt u op ontgrendelen klikken. De hostsoftware zal u automatisch aanmelden bij Windows met dezelfde informatie die u reeds hebt ingevoerd.

Tip: Pro abonnees kunnen deze optie uitschakelen door een Host Preference Package toe te passen: selecteer de optie One-click login to desktop toestaan onder de categorie Afstandsbediening.