Hoe wijzigt u het wachtwoord van uw account

Wijzig het wachtwoord dat u gebruikt om in te loggen op LogMeIn.com.

Er is geen hostverbinding nodig om uw accountgegevens te beheren. Alles dat u nodig hebt is het internet en een browser.

Uw wachtwoord wordt gewijzigd

1. Ga naar LogMeIn.com.
  2. Meld u aan op bij uw account met uw LogMeIn ID (e-mailadres) en wachtwoord.

Resultaat: De pagina Computers wordt weergegeven.

3. Klik bovenaan de pagina op Instellingen en vervolgens op Accountinstellingen.

Resultaat: De Acount-instellingenpagina wordt weergegeven.

4. Klik naast uw wachtwoord op wijzig.

Resultaat: De pagina Wachtwoord wijzigen wordt weergegeven.

5. Vul de velden current password, new password, en Retype new password in.

Resultaat: De meter voor de sterkte van het wachtwoord zal de sterkte van uw nieuwe wachtwoord bepalen.

6. Klik op Opslaan.
U bent klaar om uw nieuwe wachtwoord te gebruiken de volgende keer dat u inlogt op LogMeIn.com, join.me, of cubby.com.

Een vergeten wachtwoord herstellen

1. Ga naar www.LogMeIn.com en klik op Log in in de navigatiebalk.

Resultaat: Het venster Aanmelden wordt weergegeven.

2. Klik op Wachtwoord vergeten?.
  3. Voer uw LogMeIn ID (e-mailadres) in en klik op Submit.

Resultaat: U ontvangt een e-mail met verdere instructies.

4. Controleer uw mailbox en klik op de koppeling in de e-mail (of kopieer en plak de koppeling in uw internetbrowser):
  5. Voer uw nieuwe wachtwoord in en bevestig deze.

Resultaat: De meter voor de sterkte van het wachtwoord zal de sterkte van uw nieuwe wachtwoord bepalen.

6. Klik op Nieuw wachtwoord aanmaken.
U bent klaar om uw nieuwe wachtwoord te gebruiken de volgende keer dat u inlogt op www.LogMeIn.com.