De naam van een computer wijzigen

Ga naar de website LogMeIn.com om de naam te wijzigen waaronder een computer in uw account wordt vermeld.

Belangrijk: Dit verandert niets aan de feitelijke computernaam zoals die op het niveau van het besturingssysteem is ingesteld (bijvoorbeeld onder Systeemeigenschappen > Computernaam in Windows).
Denk eraan: Gebruik uw browser voor deze actie.
  1. Ga naar LogMeIn.com.
  2. Meld u aan op bij uw account met uw LogMeIn ID (e-mailadres) en wachtwoord.

Resultaat: De pagina Computers wordt weergegeven.

3. Klik op de pagina Computers op Eigenschappen > Algemene instellingen voor de computer die u een andere naam wilt geven.

Opmerking: Klik in de detailweergave op het moersleutelpictogram.

4. Voer een nieuwe computernaam in het vak Computer description in.
  5. Klik op Wijzig om de nieuwe naam op te slaan.