Hoe wijzigt u de naam van een computer

Ga naar de website van LogMeIn om de naam waarmee de computer binnen uw LogMeIn-account wordt weergegeven te wijzigen.

Belangrijk: Hiermee wordt niet de daadwerkelijke computernaam gewijzigd die op het niveau van het besturingssysteem is gedefinieerd (bijvoorbeeld, onder Systeemeigenschappen > Computernaam onder Windows).
Let op: Gebruik uw browser voor deze actie.
  1. Ga naar www.LogMeIn.com.
  2. Meld u aan bij uw account met uw LogMeIn-ID (e-mailadres) en het bijbehorende wachtwoord.
    De pagina Computers wordt weergegeven.
  3. Klik op de pagina Computers op Eigenschappen > Algemene instellingen voor de computer waarvan u de naam wilt wijzigen.
  4. Voer een computernaam in het invoervak Beschrijving van computer in.
  5. Klik op Wijzigen om de nieuwe naam op te slaan.